Honey Bee Pro – Thymol 1 kg

Stoc epuizat

Turta Honey Bee Pro Thymol este o hrană energetica de înaltă calitate care ajuta in combaterea varozei si a nosemozei.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

11,00 lei

Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Descriere

Turta Honey Bee Pro Thymol este o hrană energetica de înaltă calitate care ajuta in combaterea varozei si a nosemozei. Timolul este un puternic dezinfectant si fungicid care actioneaza prin vaporii sai. Concentrația de Timol din aceasta turta a fost atent calculata pe baza unor studii stiintifice pentru ca vaporii de Timol sa nu prezinte un risc pentru albine dar sa fie suficienți pentru a ataca parazitul Varroa. O eficacitate buna se obține la temperaturi intre 15 si 30 grade Celsius.

Conform studiilor in domeniu (Apidologie 41 (2010) 141-150) o anumita concentratie de Timol ajunsa in intestinul albinei ajuta la reducerea sporilor de Nosema astfel asigurand sanatatea coloniei si o durata mai lunga de viata a albinelor fata de cele care nu au primit acest ajutor.

Aceasta hrana conceputa special pentru albine se prezintă sub forma unei paste omogene, formată din micro cristale de zahăr cu diametrul mai mic de 1/100 mm, acoperite de o peliculă de sirop invertit enzimatic. Conține doar zahăr de înaltă puritate, obținut din sfeclă de zahăr nemodificată genetic (fără GMO) și fără adaosuri de siropuri industriale.

Siropul folosit este obținut cu o tehnologie germană de invertire enzimatică, care elimină apariția HMF (hidroximetilfurfural).

Ingrediente:

  • zaharoză 79%,
  • sirop invertit enzimatic 21% (glucoză 7,5%, fructoză 7,5%  și apă 6%).
  • Timol

 

Produsă în UE, doar cu ingrediente din Uniunea Europeană. Produsă sub sistem certificat al controlului producției de alimente HACCP (nr: HR100143332) și sub sistem certificat al controlului calității ISO 9001:2008 (nr: HR100143331).
Mod de utilizare: În sezonul rece se taie folia ambalajului de pe una dintre fețe si se așeaza turta cu partea fără folie în jos, deasupra ghemului de iernare sau a cuibului. În sezonul cald, folia nu se taie complet, practicându-se doar niște fante, pentru a preveni scurgerea turtei printre rame. Păstrare: într-un loc uscat și umbrit; la o temperatură recomandată între 10℃ și 20℃.

Termen de valabilitate: 2 ani (vezi data de fabricație pe ambalaj).

Greutate netă: 1kg +/- 5 g

 

Informații suplimentare

Greutate1,06 kg
Tip Produs

Hrana Albine

Destinatie

Hranire Albine

Forma Prezentare

Solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Honey Bee Pro – Thymol 1 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *