Turta Podisor energetic cu Hive Alive 1 kg

Stoc epuizat

Turta Podisor Energetic cu HiveAlive este o hrana de inalta calitate care sporeste imunitatea albinelor ajutand la mentinerea unui nivel scazut al unor boli precum: Nosemoza, Loca americana, Puietul varos si Varroza.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

11,50 lei

Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: A.151 Categorie:

Descriere

Turta Podisor Energetic cu HiveAlive este o hrana de inalta calitate care sporeste imunitatea albinelor ajutand la mentinerea unui nivel scazut al unor boli precum: Nosemoza, Loca americana, Puietul varos si Varroza. Minimizeaza pierderile pe timpul iernii si genereaza o dezvoltare exploziva in primavara. Dupa administrarea de hrana cu HiveAlive s-a observat in medie o crestere cu 89% a populatiei de albine si o crestere a recoltei de miere cu 45%.

Pasta omogena formata din micro cristale de zahar cu diametrul mai mic de 1/100 mm, acoperite de o peliculă de sirop invertit enzimatic si un adaos de 2.5 ml HiveAlive/kg. Contine doar zahar de inalta puritate, obtinut din sfecla de zahar nemodificata genetic (fara GMO) si fara adaosuri de siropuri industriale.

Siropul folosit este obtinut cu o tehnologie germana de invertire enzimatica, care elimina aparitia HMF (hidroximetilfurfural).

Produsa in UE, doar cu ingrediente din Uniunea Europeana. Produsa sub sistem certificat al controlului productiei de alimente HACCP (nr: HR100143332) si sub sistem certificat al controlului calitatii ISO 9001:2008 (nr: HR100143331).

Ingrediente:

  • zaharoza 79%,
  • sirop invertit enzimatic 21% (glucoza 7,5%, fructoza 7,5% si apa 6%),
  • 2.5 ml HiveAlive

Termen de valabilitate: 2 ani (vezi data de fabricație pe ambalaj).

Greutate neta: 1 kg +/- 5 g

Mod de utilizare: Se taie folia ambalajului dupa marcajul cu foarfeca, apoi turta se aseaza peste rame cu partea fara folie in jos, deasupra ghemului de iernare sau a cuibului. In sezonul cald, folia nu se taie complet, practicandu-se doar niste fante, pentru a preveni scurgerea turtei printre rame.

Pretul afisat este pentru o bucata.

Informații suplimentare

Greutate 1,05 kg
Tip Produs

Hrana Albine

Destinatie

Hranire Albine

Forma Prezentare

Solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turta Podisor energetic cu Hive Alive 1 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

  • Adaugă la favorite
    Adaugă la favorite