Turta cu Ultra Bee

Stoc epuizat

Turta cu Ultra Bee

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

16,00 lei

Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: 2232 Categorie:

Descriere

Turta cu Ultra Bee ste cea mai buna turta proteica de pe piata Europei. Datorita continutului in proteina de 17-19 % dar si a complexului de vitamine si minerale necesare dezvoltarii familiilor de albine, Turta cu Ultra Bee este cea mai buna alegere pentru stimularea pontei matcilor, dezvoltarea optima a puietului, intarirea sistemului imunitar al albinelor adulte si stimularea glandelor hipofaringiene.

Proteina suplimentului Ultra Bee este special conceputa pentru specia Apis mellifera, in urma unor cercetari stiintifice si este clasata de catre faimosul cercetator american Randy Oliver ca fiind cea mai calitativa proteina din lume, gasita intr-un produs inlocuitor de polen destinat hranirii albinelor.

Datorita profilului de aminoacizi special echilibrat pentru specia Apis Mellifera, suplimentul Ultra Bee confera turtei cea mai mica valoare reziduala; cu alte cuvinte, intestinele albinelor vor ti incarcate foarte putin in urma consumului acestei turte (cu toate acestea, se recomanda administrarea ei doar dupa efectuarea zborului de curatire). Tabel cu Amino Acizii

Proteina din Ultra Bee ofera cea mai mare crestere a populatiei familiei de albine (informatie preluata din Testul Comparativ intre Substituentii de Polen)

Complexul de minerale si vitamine continut de suplimentul Ultra Bee, intareste sistemul imunitar al albinelor adulte, conferind rezistenta la boli si virusuri.

In urma administrarii hranei cu Ultra Bee, s-a constatat o dezvoltare superioara a puietului larvar.

Administrarea turtei cu Ultra Bee

Spre sfarsitul iernii sau primavara devreme dupa zborul de curatire si pana la inflorirea pomilor fructiferi, se adminitreaza intre 0,5 – 1,5 kg turta cu Ultra Bee, in functie de puterea familiei de albine. Dupa 10 – 20 zile, se completeaza cu cantitati determinate in functie de consum.

In timpul sezonului activ se administreaza intre culesuri sau in perioadele secetoase, cantitati intre 0,3 – 0,5 kg; obligatoriu se va asigura si necesarul de apa. La roiuri si nuclee de imprechere se administreaza cantitati intre 0,1 – 0,3 kg.

La sfarsitul verii si toamna pana cand albinele au zboruri regulate, se administreaza cantitati intre 0.5 – 1kg in functie de necesarul familiei; la nevoie se completeaza cu cantitati determinate in functie de consum.

Rezultatele administrarii turtei cu Ultra Bee:

La sfarsitul iernii si inceputul primaverii (dupa zborul de curatire) in urma administrarii Turtei cu Ultra Bee, ponta matcii va creste exploziv, generand o stare de sanatate exceptionala familiei de albine. Astfel, familia de albine va fi pregatita pentru sezonul activ si datorita populatiei abundente productia de miere va fi mult marita.

Nucleele de imperechere si roiurile carora li se administreaza Turta cu Ultra Bee vor cunoaste o dezvoltare mult mai rapida decat nucleele carora nu li se administreaza acest supliment.

Deoarece pregatirea de iernare incepe inca de la sfarsitul lunii iulie, este recomandat ca odata cu terminarea culesului de la floarea soarelui sa se administreze Turta cu Ultra Bee, in vederea refacerii populatiei decimate de culesul intens dar si de efectele pesticidelor. In concluzie, Turta cu Ultra Bee administrata dupa 10 august asigura familiei de albine necesarul de vitamine si minerale dar si proteine necesare formarii corpului gras al albinelor care tocmai eclozeaza si se pregatesc de iernare.

Mod de administrare:

Inainte de administrare, folia de ambalare se indeparteaza de pe una din fetele produsului, dupa ce in prealabil a fost taiata de jur imprejur cu un cutter. Produsul se plaseaza deasupra ramelor, cu partea fara folis in jos.

Ingrediente:

zahar praf, sirop F40, sirop din zahar, supliment proteic Ultra Bee (cu continut de proteina vegetala, subproduse din cereale procesate, produse din fibre, ulei de rapita, supliment de vitamina A, supliment de vitamina D, supliment de vitamina E, acid folic etc).

Informații suplimentare

Greutate 1,05 kg
Tip Produs

Hrana Albine

Destinatie

Hranire Albine

Brand

Mann Lake

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turta cu Ultra Bee”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *