Turta Honey Bee Pro – Protein 1 kg

Stoc epuizat

Honey Bee Pro Protein este o turta energo-proteica ce se folosește primăvara devreme pentru stimularea pontei matcii si a creșterii de puiet

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

11,00 lei

Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: 2891 Categorie:

Descriere

Honey Bee Pro Protein este o turta energo-proteica ce se folosește primăvara devreme pentru stimularea pontei matcii si a creșterii de puiet. Se poate folosi si toamna pentru același tip de stimulare sau pentru dezvoltarea corpului gras la albinele care vor ierna.

Aceasta turta este produsa cu o tehnologie noua pe baza de invertire enzimatica din care nu rezulta HMF (Hydroxymethylfurfural). Studiile arata ca hidroliza pe baza de acizi la temperaturi inalte genereaza ca si produs secundar HMF. Singura metoda de a împiedica apariția HMF este înlocuirea hidrolizei pe baza de acizi cu o hidroliza enzimatica.

Honey Bee Pro Protein este produsa cu o tehnologie germana de invertire enzimatica din materii prime provenind doar de pe teritoriul Uniunii Europene. Nu conține produse modificate genetic (far GMO). Produsa din zahăr de sfecla de zahăr.

 

Contine:

  • Zaharoza 73 %
  • Sirop invertit enzimatic 22% (glucoza si fructoza in parti egale si apa)
  • Drojdie bere inactivata 4%
  • Faina soia degresata NON-GMO 1%
  • Minerale
  • Vitamine

Produsă în UE, doar cu ingrediente din Uniunea Europeană. Produsă sub sistem certificat al controlului producției de alimente HACCP (nr: HR100143332) și sub sistem certificat al controlului calității ISO 9001:2008 (nr: HR100143331).

Mod de utilizare: În sezonul rece se taie folia ambalajului de pe una dintre fețe si se așeaza turta cu partea fără folie în jos, deasupra ghemului de iernare sau a cuibului. În sezonul cald, folia nu se taie complet, practicându-se doar niște fante, pentru a preveni scurgerea turtei printre rame. Păstrare: într-un loc uscat și umbrit; la o temperatură recomandată între 10℃ și 20℃.

Termen de valabilitate: 2 ani (vezi data de fabricație pe ambalaj).

Greutate netă: 1kg +/- 5 g

 

Informații suplimentare

Greutate 1,05 kg
Tip Produs

Hrana Albine

Destinatie

Hranire Albine

Forma Prezentare

Solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turta Honey Bee Pro – Protein 1 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *