Turta Podisor Proteic PRO cu Hive Alive – 1 kg

Stoc epuizat

Turta Podisor Proteic Pro cu Hive Alive contine vitamine si minerale necesare dezvoltarii familiei de albine si contribuie la stimularea proteica, la completarea energetica si la sporirea imunitatii albinelor.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

10,50 lei

Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: A.21 Categorie:

Descriere

Puterea 3 în 1 a unei rețete gândite pentru apicultorul profesionist, care vrea să rezolve în același timp 3 nevoi ce adesea se suprapun în managementul coloniilor de albine: stimularea proteică, completarea energetică și sporirea imunității și a rezistenței la boli.

 1. Cu un aport proteic mediu spre ridicat, această turtă conține 11% înlocuitori de polen testați în furajarea albinelor, cu rezultate clare în maximizarea pontei mătcii și creșterea cantității de puiet viabil îngrijit de familia de albine. În urma administrării va crește secreția de lăptișor de matcă, produs de glandele faringiene ale albinelor doici, facilitând astfel hrănirea îndestulătoare a puietului și obținerea unor generații puternice și numeroase de culegătoare.
 2. Componenta energetică a acestei turte nu este deloc de neglijat. Aceasta vine sub forma unei paste omogene formate din microcristale de zahăr cu diametrul mai mic de 1/100 mm, acoperită de o peliculă de sirop invertit enzimatic, obținut cu o tehnologie germană care elimină apariția HMF (hidroximetilfurfural). Turta conține doar zahăr de înaltă puritate, obținut din sfeclă de zahăr nemodificată genetic (fără GMO) și fără adaosuri de siropuri industriale.
 3. Fiind folosită în perioadele cheie ale calendarului apicol (primăvara, toamna sau vara la roi), au fost adăugați 2,5 ml HiveAlive/ kg  pentru a spori imunitatea albinelor și a ajuta la menținerea unui nivel scăzut al unor boli precum: Nosemoza, Loca americană, Puietul varos și Varroza. HiveAlive-ul minimizează pierderile pe timpul iernii și generează o dezvoltare explozivă în primăvară. După administrarea de hrană cu HiveAlive s-a observat în medie o creștere cu 89% a populației de albine* precum și o creștere a recoltei de miere cu 45%.
 4. Conține vitamine și minerale necesare dezvoltării familiei de albine. Produsă în UE, doar cu ingrediente din Uniunea Europeană.

Produsă sub sistem certificat al controlului producției de alimente HACCP (nr: HR100143332) și sub sistem certificat al controlului calității ISO 9001:2008 (nr: HR100143331).

 

Ingrediente:
 • zaharoză 66.5%,
 • sirop invertit enzimatic 22.5% (glucoză 8%, fructoză 8%  și apă 6.5%),
 • drojdie de bere inactivată 5%,
 • soia degresată 6% și
 • 2,5 ml HiveAlive.

 

Termen de valabilitate: 1 an si 6 luni

Greutate netă punga: 1kg +/- 5 g

Cutie carton: 15 x 1 kg

 

Mod de utilizare: Pentru ca albinele să aibă acces la turtă și să o poată consuma în cele mai bune condiții, recomandăm efectuarea uneia sau mai multor fante late de 1-2 centimetri pe lațimea ambalajului și așezarea turtei cu aceste fante în jos, perpendicular pe rame. Astfel albinele au acces de pe fiecare interval acoperit, turta nu se întărește și nu curge vara, iar la nevoie se poate înlătura ușor pentru a face o verificare în cuib.

*Creșterea a fost măsurata după ce timp de 2 ani s-a administrat hrana cu HiveAlive primăvara si toamna. Cantitatea de HiveAlive din hrană a fost de 10 ml toamna si 10 ml primăvara.

Informații suplimentare

Greutate 1,05 kg
Tip Produs

Hrana Albine

Destinatie

Hranire Albine

Forma Prezentare

Solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turta Podisor Proteic PRO cu Hive Alive – 1 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

 • Adaugă la favorite
  Adaugă la favorite
 • Adaugă la favorite
  Adaugă la favorite
 • Adaugă la favorite
  Adaugă la favorite
 • Adaugă la favorite
  Adaugă la favorite
 • Adaugă la favorite
  Adaugă la favorite