Clorura de magneziu – 100 Grame

Stoc epuizat

Clorura de Magneziu (100g) – este folosita in apicultura in vederea combaterii carentei de elemente minerale la albine si pentru imbunatatirea pontei matcii

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

20,00 lei

Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: 2636 Categorii: ,

Descriere

Clorura de Magneziu (100g) – este folosita in apicultura in vederea combaterii carentei de elemente minerale la albine si pentru imbunatatirea pontei matcii.

Se folosete prin dilutie dubla in apa sau in combinatie cu alte elemente minerale (clorura de mangan si/sau clorura de cobalt).

Mod de preparare:

Se dilueaza 6 grame de clorura de mangan intr-un litru de apa, iar din solutia rezultata se adauaga cate 1 ml la fiecare litru de sirop dat albinelor sau se adauga in fiecare litru de apa pusa in  adapator.

Practic, cutia de 100 de grame este suficienta pentru prepararea a 16 litri de solutie concentrata de solutie de Magneziu (sau combinat cu cobalt si mangan).

In aceeasi sticla se pot dizolva atat clorura de cobalt (4 grame), impreuna cu clorura de mangan (6 grame) si clorura de Mangan (6 grame), din aceasta solutie combinata  punandu-se cate 1ml la fiecare litru de sirop sau kg de turte administrate albinelor sau in apa din adapator (1ml solutie/1 litru de apa)

Informații suplimentare

Greutate0,1 kg
Tip Produs

Stimulator

Destinatie

Stimularea matcii

Forma Prezentare

Solida

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clorura de magneziu – 100 Grame”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *