CERTAN B401 – 120 ml

Stoc epuizat

CERTAN B401 este un produs de combatere pe cale naturala a larvelor moliei cerii, blocand hranirea acestora si impiedicand inmultirea lor.

Este singurul produs dezvoltat exclusiv pentru apicultura, folosing tulpina Aizaway a bacilului Thuringiensis

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

85,00 lei

Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: 280000001055 Categorie:

Descriere

CERTAN B401 120ml este un produs de combatere pe cale naturala a larvelor moliei cerii, blocand hranirea acestora si impiedicand inmultirea lor.

Este singurul produs dezvoltat exclusiv pentru apicultura, folosing tulpina Aizaway a bacilului Thuringiensis

Se prezinta sub forma de solutie concentrata ce se dilueaza cu apa si se aplica prin stropire asupra fagurilor, asigurand o protectie eficienta a fagurilor pentru o perioada de pana la 1 an, o singura aplicatie asigurand protectia pentru intreg sezonul.

CERTAN B401 este un produs 100% biologic, ce nu lasa nici un reziduu in miere sau ceara, nu schimba caracteristicile organoleptice ale mierii si este inofensiv pentru albine, om sau mediu.

Solutia concentrata se agita inainte de pregatire si se dilueaza 5% in apa (5 ml CERTAN B401 la 95 ml apa). Odata pregatita, solutia, se va folosi in aceeasi zi.

Flaconul cu solutie se poate pastra in conditii normale pana la 36 luni. Pastrarea in flaconul original, inchis, la temperaturi de pana la 12C, prelungeste valabilitatea acestuia pana la 5 ani.

Produsul Certan B401 este ambalat si livrat in flacon de 1L in varianta economica si pentru aplicarea unui numar mare de rame sau la 120 ml pentru stupini mai mici.

CERTAN B401, este un produs al firmei Vita Europe (UK), ce inlocuieste produsul Mellonex (Elvetia) care nu se mai produce din anul 2015. La fel ca si Mellonex, produsul CERTAN B401, foloseste ca substanta activa bacilul Bacillus Thuringiensis var Aizawai.

Informații suplimentare

Greutate0,2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CERTAN B401 – 120 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *