Numere fluorescente plastic pentru marcare matci

Stoc epuizat

Numerele fluorescente facilitează marcarea matcilor cu lipici și atribuie un număr unic fiecărei matci etichetate

48,00 lei

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: A.53 Categorie:

Descriere

Numerele fluorescente facilitează marcarea matcilor cu lipici și atribuie un număr unic fiecărei matci etichetate. Numerele dintr-un singur set sunt suficiente pentru o stupină mică. Numerotarea etichetelor de la 1 la 99 vă permite să urmăriți mai precis liniile productive sau pur și simplu să controlați pedigree-ul fiecărei colonii de albine.

Numerele au o formă ușor rotunjită pentru o potrivire mai precisă pe corpul matcii. Etichetele sunt furnizate în toate culorile de bază, conform standardelor internaționale de culoare a apiculturii, dupa cum urmeaza:

Culorile sunt suficient de strălucitoare și facilitează găsirea usoara a reginei etichetate în stup. Numărul de pe etichetă este destul de mare și este desenat într-un font ușor de citit. Pentru lipire, se recomandă utilizarea unui adeziv special cu uscare rapidă. După lipirea etichetei, este indicat să păstrați matca într-o cusca pentru matci timp de câteva minute și abia apoi să o eliberați in stup. În aceste minute, mirosul adezivului dispare, iar eticheta este ferm atașată pe corp, ceea ce garantează acceptarea cu succes a matcii etichetate în stup.

Informații suplimentare

Greutate0,01 kg
Alege culoare:

Alb, Albastru, Galben, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Numere fluorescente plastic pentru marcare matci”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *