Afumator antivarroa electric

Stoc epuizat

Varojet este un dispozitiv electric pentru efectuarea tratamentelor prin fumigație împotriva acarianului Varroa din coloniile de albine, folosind substanța activă amitraz.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

70,00 lei

Stoc epuizat
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: 2259 Categorie:

Descriere

Aparatul varojet, se foloseste pentru tratamentele impotriva parazitului Varroa Jacobsoni si Varroa Destructor.

Este usor de folosit, pentru orice tip de stup, se pun picaturile pe o banda de hartie, se aprinde si cu o simpla apasare a butonului se porneste ventilatorul care asigura o ardere sigura dar si o impingere a fumul in stup.

Pentru o eficienta cat mai buna, se recomanda ca benzile sa fie impregnate cu solutie inainte cu 5 minute de efectuarea tratamentului propriu-zis. Benzile ard mult mai bine, atunci cand sunt uscate! Dupa fiecare folosire echipamentul se curata cu jet de aer si mecanic, astfel incat funinginea sa nu ramana in zonele de antrenare.

Functioneaza cu 2 baterii AA 1.5V (bateriile nu sunt incluse in pret).Dupa utilizare se recomanda indepartarea suportului pentru hartie si curatarea aparatului in zona elicei de antrenare a aerului.

Acest model este confectionat din otel zincat.

Echipament destinat utilizarii in stupine mici de pana la 10 familii in sistem hobby. Pentru stupine mai mari sau pentru exploatari profesionale se recomanda folosirea echipamentelor profesionale.

Durata medie de functionare este de un sezon de tratamente, insa folosit si intretinut in mod corespunzator echipamentul poate fi folosit chiar mai multi ani.

Informații suplimentare

Greutate0,3 kg
Tip Produs

Varrojet

Destinatie

Tratament Antivarroa

Brand

APIVEST.ro

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Afumator antivarroa electric”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

  • Adaugă la favorite
    Adaugă la favorite